Sharnaaz Sahut Cabaran Caprice Untuk Bersemuka - ‘Dari Jauh Je Berani Sotong’


Sebut mengenai
 Caprice dan Sharnaaz pasti ramai yang mengenali mereka. Berjaya menempa nama dalam industri seni serta hadir dengan pelbagai isu sebelum ini membuatkan mereka dikenali ramai.

Terbaharu, Caprice yang baru sahaja pulang ke Malaysia telah menjadi bahan gurau Sharnaaz bersama rakannya Syukri Yahaya. Gurauan Sharnaaz yang meniru telatah dan gaya percakapan Caprice telah membuatkan Caprice bertindak malabelkan Sharnaaz sebagai sotong dan ajak berjumpa.

Beliau juga turut memuat naik video Sharnaaz suatu ketika dahulu yang melakonkan drama Suamiku Encik Sotong.


Perkongsian beliau di Instagram nampaknya telah mendapat perhatian Sharnaaz di mana beliau dengan selamba mengajak Caprice untuk berjumpa serta turut mendedahkan lokasi beliau yang bertempat di sebuah restoran di sekitar Kuala Lumpur.

Sharnaaz juga turut memerli Caprice dengan mendakwa beliau yang membawa panji Islam sebagai takut jarum. Dimaklumkan Caprice sebelum ini telah block Sharnaaz menerusi platform Instagram.
Setakat artikel ditulis, Caprice yang kini sedang dalam kuarantin memaklumkan Sharnaaz untuk berfikir dengan lebih panjang sebelum memilih untuk bertemu beliau.

Sumber: The Vocket
PERHATIAN Pihak Malaysia Sinar Harian tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Malaysia Sinar Harian juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri Terima kasih