‘Staminanya Memang Another Level’- Netizen Teruja Lihat Ariel Noah Bernyanyi Sambil Berkasut Roda


Sebut mengenai Ariel Noah atau pernah popular dengan band sebelumnya iaitu Peterpan pasti ramai yang mengenalinya. Malah, lagu daripada penyanyi Indonesia ini masih lagi menjadi siulan sehingga kini.

Terbaharu, Ariel Noah sekali lagi menjadi menjadi bualan netizen selepas berjaya bernyanyi sambil berkasut roda menerusi konsert Danamon New Live Experience yang dibuat secara drive-in.

Paling mencuri perhatian ramai apabila Ariel berjaya menyanyikan lagu Topeng sambil berkasut roda mengelilingi kereta-kereta di konsert berkenaan dengan lontaran suara yang sempurna sekaligus membuatkan orang ramai serta para netizen teruja. Berikut merupakan respon netizen mengenai persembahan unik daripada Ariel ini.

Melihat kepada persembahan Ariel, mungkin ramai yang cukup tahu beliau mempunyai kemampuan vokal yang hebat namun tidak ramai yang mengetahui beliau juga turut hebat bermain kasut roda.

Semuanya tidak lagi mengejutkan selepas seorang netizen mendedahkan Ariel merupakan seorang bekas atlet kasut roda serta turut berjaya memenangi pingat emas sekitar dua dekad yang lalu.

Tahniah diucapkan buat Ariel serta pihak krew atas idea kreatif dalam mewujudkan pengalaman baharu buat para penonton yang berada di konsert berkenaan dan juga mereka yang menonton konsert berkeaan.

Sumber: The vocket

PERHATIAN Pihak Malaysia Sinar Harian tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Malaysia Sinar Harian juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri Terima kasih.