‘Salji’ Turun Di Genting SkyWorlds, Tarikan Terbaru Ini Buat Netizen Teruja


Akhirnya saat yang dinanti-nantikan telah tiba, Genting SkyWorlds telah dibuka kepada orang awam. Setelah lama menanti, kini anda boleh terjah taman tema ‘outdoor’ yang telah siap dibina.

Terbaharu, ramai yang berkongsi suasana di taman tema ‘outdoor’ tersebut dan masuk adalah percuma sehingga 2 Januari 2022. Malah, sempena Hari Krismas, anda akan dapat merasai seperti berada di negara 4 musim kerana terdapat salji buatan.

@pedzulkefli Central Park Genting jurrrr #fyp #fyl #gentinghighlands ♬ original sound - Hazwan Faiz
@kayu16_ CEPAT KORANG MAI GENTING ADE SALJI BUATAN NIEHH!!! #fyp #fyptakni #fypdongggggggg #masukberanda #foryoupage #Winterwanderland #GentingHighlands ♬ All Night - Icona Pop

Untuk pengetahuan anda, ia dibuka setiap hari pada jam 4 petang sehingga tengah malam dan kini boleh dikatakan ramai orang sudah berpusu-pusu ke Genting SkyWorlds.

Bagi anda yang berpeluang ke Genting Skyworlds, bolehlah ke sini untuk merasai pengalaman menarik ini. Akan tetapi, sila patuh SOP yang telah ditetapkan kerajaan untuk mengelakkan penularan wabak COVID-19.

Sumber: The vocket

PERHATIAN Pihak Malaysia Sinar Harian tidak akan bertanggungjawab Iangsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir dua kali terlebih dahulu sebelum meninggaIkan komen anda disini. Malaysia Sinar Harian juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri Terima kasih.