"ANGKUH DAN RIAK" IFA RAZIAH Bangga Dengan Ustazah Asma Harun Datang Minta Maaf - NETIZENBaru baru ini, Telah tular di media social berkenan isu penyanyi sensasi IFA RAZIAH yang terlalu bangga dan riak sehingga tidak dapat mendengar teguran yang diberikan oleh ustazah ASMA HARUN. Dalam Hal Ini, Membuatkan perasaan ustazah ASMA HARUN berasa sedih sehingga ustazah asma harun yang meminta maaf duluan dengan ifa raziah. 


Selain itu, Menerusi vedio yang dikongsikan ifa berkata dia sudah lama menyimpan hasyart untuk berjumpa bersama pendakwah ustazah asma harun itu, Akhirnya ia dapat bertemu di suatu majlis. Ustazah asma harun datang sendiri berjumpa dengan saya setelah serang saya di media social. Pendakwah yang datang meminta maaf katanya seperti sudah dijangka kenyataan ifa itu menimbulkan rasa kurang senang.


Dalam Hal Ini, Netizen yang mempertikaikan jawapan yang diberikan seolah angkuh dan riak. Kata Netizen ustazah asma harun memohon maaf untuk menjernihkan balik keadaan dan pertemuan itu hanya kebetulan sahaja serta tidak dirancang pun


SUMBER: THE VOCKET