"Biar Tak Hensem Janji Kaya" Pakar Saham Berkhawin Baru Bersama Wanita Lain Di Thailand
Baru- baru ini seorang pakar saham yang telah viral di media social iaitu pengurus kewangan bertaulia dan penganalisi ekonomi yang bernama Datu Doktor Mohammad Nazri, Berumur 47 tahun akhirnya telah di ijab kabul bersama pilihan hatinya pada jumaat yang lalu. Nazri yang dikenali dengan ayat deepnya "JANJI KAYA DALAM KALANGAN ORANG RAMAI" kini telah viral di media sosial. Selain itu, perkahwinanya juga telah diadakan di kuala lumpur yang turut dihadiri bersama seleberiti terkenal tanah air sepertinya Dato Siti Nur haliza dan lain lain. 

Hujah Nazri 

"Saya mengakui saya tidak mudah untuk jatuh cinta dengan wanita lain dan meluahkan rasa syukur kepada pasangannya apabila majlis perkahwinannya telah pun berjalan dengan begitu lancar".

Apa yang membuat masyarakat mempertikaikan nazri disebabkan oleh bekas isterinya "mendoakan agar dia berkekalahan bersama pasangannya hingga ke akhir hayat" Walaupun tu cuma ayat, tetapi bak kata pepatah ada udang di sebalik batu. Siapa sahaja yang tidak sedih bila mendengar berita seperti begitu. 

Seterusnya, Bekas isteri pakar saham bernama Atielie Di Sams telah pun membuat perkongsian melalui laman facebook sehingga membuatkan netizen netizen ini mempertaikan c nazri atas perkahwinannya telah berlangsung.  


"Saya mendoakan perkahwinan yang telah berlangsung di thailand berkekalahan sampai akhir ayat. Harap tiada lagi drama-drana skandal lain dalam perkahwinan baru ini amin." - Atelie berkata
SUMBER: THE VOCKET