"Untung Aiman Dapat Dia" Netizen Terpukau Dengan Kecantikan Zahirah MacwilsonBaru baru ini, Ramai seleberiti yang telah hadir ke majlis perkahwinan pelaburan saham yang bernama Nazri. Majlis perkahwinan yang serba indah diadakan itu turut dapat perhatian daripada netizen di mana ramai artis terkenal hadir sebagai tetamu jemputan. 


Tidak terkecuali juga pasangan terkenal aiman hakim ridza bersama isterinya zahirah macwilson telah menjadi bualan netizen apabila zahirah keliatan sangat cantik ketika menghadiri majlis perkahwinan tersebut.


Zahirah dilihat menggayakan gaun berwarna kelabu seperti dilihat permaisuri istana. susulan itu, Rata rata netizen telah meluahkan rasa kagum apabila melihat kecantikkannya yang dimiliki zahirah tidak sama seperti wanita- wanita yang lain.


@fansofisaacraees Dah mcm prince princess gitu 😍☺️ #aimanhakimridza #aimanhakim #zahirahmacwilson #zahirah #isaacraees #fyp #wedding #weddingtiktok ♬ original sound - Fanpage Aiman Zahirah Isaac

@fansofisaacraees Igs @Budiey #aimanhakimridza #aimanhakim #zahirahmacwilson #zahirah #isaacraees #fyp #wedding #weddingtiktok ♬ original sound - Fanpage Aiman Zahirah Isaac

 

Bukan Itu Sahaja, Netizen turut memaklumkan aiman adalah insan sangat bertuah kerana dapat menjadikan zahirah sebagai isterinya yang juga terkenal dengan sifat lemah lembut, sopan santun dan menghormati orang di sekelilinginya.


SUMBER: THE VOCKET